2020-12-02 17:13

GREVĂ la Dinamo. Fotbaliştii au refuzat să joace amicalul cu Voluntari. Reacţia clubului

 |  20:14
GREVĂ la Dinamo. Fotbaliştii au refuzat să joace amicalul cu Voluntari. Reacţia clubului

Jucătorii dinamovişti au refuzat să joace amicalul de sâmbătă seară cu FC Voluntari. Non-combatul “câinilor” este legat 100% de faptul că aceştia nu şi-au primit restanţele salariale cu o zi înainte, aşa cum promisese directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu. Practic, jucătorii nu au primit nici un salariu în acest an, plus că în ultimele trei luni au fost băgaţi în şomaj tehnic, şi au fost remuneraţi cu doar câteva sute de euro.

„Ştiam că trebuie să vină şi momentul ăsta, pentru că asta e, jucătorii au dreptate! Păi cum să n-aibă dreptate, păi dacă îi minţi încontinuu? Tu trimiţi jucătorii în şomaj tehnic şi tu îţi iei salariul întreg? Păi unde e posibil așa ceva? Eu îi înţeleg pe jucători şi sunt de acord cu decizia lor! Foarte bine au făcut! O să-i apropie chestia asta! Jucătorii au dreptate 400%! Când directorul general al clubului câştigă 3.500 de euro sau 4.000 şi ei iau salariul de 300 de euro? Unde s-a mai întâmplat în lumea asta aşa ceva? Să se pregătească la fel de bine, să se antreneze, chiar dacă nu s-au prezentat la joc, să se antreneze şi să se adune, să facă puncte. Dar eu zic că decizia de azi a lor o să-i apropie foarte mult”, a declarat încă preşedintele clubului, Florin Prunea, pentru Antena Sport.

"Am înţeles că au ei nu ştiu ce conflicte cu suporterii, au o şedinţă la Săftica, e treaba lor. Rău e că nu ne-am putut face antrenamentul, meciul, conta foarte mult pentru noi.Băieţii au ieşit deja la antrenament, ne facem antrenamentul. Au zis că sunt în şedinţă cu suporterii, nici eu nu am înţeles prea bine, atât, nu ştiu exact care e treaba acolo, doar că au venit suporterii şi sunt discuţii acolo. Când am venit la stadion, mi-au zis jucătorii că nu mai jucăm, eu am zis că jucăm sută la sută. Ne-au încurcat, poate stabileam (n.r. - un meci) cu altcineva, dar asta e viaţa", a declarat şi Florin Cernat, directorul sportiv al FC Voluntari, la Telekom Sport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-06Parerea ta...

DESTEPT
07 Iun 2020

Nu le place de culoarea chillotilor lui limba lata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE