2023-06-02 03:54

Globe Soccer Awards: Kylian Mbappe, desemnat jucătorul anului

 |  21:01
Globe Soccer Awards: Kylian Mbappe, desemnat jucătorul anului

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, a fost votat jucătorul anului la cea de-a 12-a ediţie a Globe Soccer Awards, trofee acordate de Asociaţia Europeană a Agenţilor Jucătorilor (EFAA) şi Asociaţia Cluburilor Europene (ECA), luni, la Dubai.

Dacă Lionel Messi a primit Balonul de Aur, francezul de 23 de ani de la PSG a fost onorat la Dubai. El i-a devansat pe  argentinianul Messi, polonezul Robert Lewandowski, portughezul Cristiano Ronaldo, egipteanul Mohamed Salah şi un alt francez Karim Benzema, scrie News.ro.

Internaţionalul polonez Bayern Munchen a fost, de asemenea, onorat din nou, cu Premiul Maradona de această dată pentru cele 64 de goluri şi 10 pase decisive în 2021.

Câştigător în 2019, Cristiano Ronaldo a primit trofeul "All-Time Scorer" (cel mai bun marcator din istorie).

Brazilianul Ronaldinho a primit un premiu pentru întreaga carieră. Este unul dintre cei 8 jucători de pe planetă care au câştigat Cupa Mondială, Liga Campionilor şi Balonul de Aur.

Printre premiile de luni, portarul italian care joacă astăzi la PSG, Gianluigi Donnarumma, 22 de ani, l-a devansat pe Thibaut Courtois. Fostul portar de la AC Milan este campion european cu Italia, iar selecţionerul său, Roberto Mancini,a primit titlul de antrenor al anului.

Un alt italian, Leonardo Bonucci (Juve), a primit trofeul pentru fundaşul anului, Chelsea fiind votată cea mai bună echipă a anului.

La feminin, Alexia Putellas, în vârstă de 27 de ani, 93 de selecţii pentru Spania, a fost aleasă jucătoarea anului, în timp ce FC Barcelona, ​​unde joacă spaniola, câştigătoare a Ligii Campionilor, a fost desemnată echipa feminină a anului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE