2020-10-24 17:52

Gigi Becali îl vrea pe OMRANI. Mureșan propune un SCHIMB de jucători

 |  16:20
Gigi Becali îl vrea pe OMRANI. Mureșan propune un SCHIMB de jucători

Gigi Becali agită și mai mult apele înaintea ultimei etape, care va decide campioana între CSR Cluj și FCSB. Latifundiarul din Pipera a reafirmat că îl va transfera în această vară pe atacantul ardelenilor, Bilel Omrani, achitând clauza de reziliere.

Transferul este departe de a se finaliza așa de repede. Clujenii anunță că jucătorul ar fi semnat în iarnă prelungirea înțelegerii, însă impresarul său, dar și Becali, susțin că lui Omrani i-ar fi fost falsificată iscălitura. Miezul problemei este valoarea clauzei de reziliere. După contractual nou, aceasta ar fi de două milioane de euro, cu mult mai mare decât în înțelegerea veche.

”Omrani mai are contract, chiar dacă a fost contestat la comisie, contractul lui e valabil, e semnat de el. Pe vechiul contract avea o clauză foarte mică, pe noul contract are o clauză foarte mare. Nu a vrut să spună acest lcuru, dar o să aibă o dezamăgire cine îl cumpără, va trebui să plătească mulţi bani, mult mai mulţi decât să asteapta. Nu se ştie, dacă îl vor neapărat şi au bani, discutăm”, a declarat Iuliu Mureşan.

În schimb, șeful grupării din Gruia a reconfirmat și el că şi-l doreşte pe Constantin Budescu, cel care are o clauză de reziliere de trei milioane de euro. Mureşan propune chiar şi varianta unui schimb de jucători cu FCSB: ”Este un jucator foarte bun, mie personal mi-ar placea sa vina la CFR. Poate facem un schimb”.

Foto: DigiSport


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE