2024-04-24 03:41

Gigi Becali a făcut în sfârșit transferul mult visat

 |  14:34
Gigi Becali a făcut în sfârșit transferul mult visat

Gigi Becali a făcut în sfârșit transferul mult visat. FCSB anunţă achiziționarea fundașului Denis Haruţ, de la FC Botoşani. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 6 la noua sa echipă. Haruț a mai fost aproape să semneze cu FCSB acum câteva săptămâni, însă o clauză impusă abuziv în contractul propus, care îl obliga să rămână mai mulți ani jucătorul echipei roș-albastre, a blocat în acel moment mutarea.

Gigi Becali a făcut în sfârșit transferul mult visat
zoom
”Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea şi sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate şi îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară”, a declarat Haruţ.

Denis Haruţ s-a născut la 25 februarie 1999, în Timişoara, unde a început fotbalul, la ACS Poli Timişoara. A debutat pentru bănăţeni în semifinalele Cupei României, împotriva celor de la Astra Giurgiu (0-3), pe 17 mai 2017. După 33 de partide în toate competiţiile, s-a transferat, în iulie 2019, la FC Botoşani, echipă pentru care a evoluat în 54 de meciuri şi a înscris un gol. A debutat pentru naționala de tineret a României în luna septembrie 2020, adunând cinci prezenţe şi un gol până acum.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE