2024-04-24 12:43

Gigi Becali a făcut autodenunț în legătură cu meciul din 2013 FCSB-Viitorul 2-5. Reacția lui Gică Hagi

 |  17:17
Gigi Becali a făcut autodenunț în legătură cu meciul din 2013 FCSB-Viitorul 2-5. Reacția lui Gică Hagi

Gigi Becali a recunoscut după atâție ani că a dat ordin ca echipa sa să cedeze fără luptă meciul din urmă cu nouă ani cu Viitorul, scor 2-5, în Ghencea, meci care nu mai conta pentru echipa sa, campioană fiind, spre deosebire de trupa lui Gică Hagi, care lupta din greu pentru evitarea retrogrădării.

“Când a fost situația cu Gică Hagi, în 2013, când era să retrogradeze, Reghe făcea pe nebunul. I-am zis: «Du-te, bă, de aici, că asta e echipa!» Dacă eu am posibilitatea să-mi ajut nașul, ce să mai fac? Reghe făcea figuri. Dar am băgat copiii. Eu îl ajut pe nașul meu, mă! Am posibilitatea să-l ajut? Îl ajut! Reghe spunea că nu face așa ceva, dar i-am zis lui MM să dea el echipa pe care i-o dau, nu s-o dea antrenorul!”, a spus Gigi Becali.

„Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă. În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații”, a fost mesajul lui Gheorghe Hagi, publicat pe site-ul farulconstanta.com.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE