2024-04-20 09:48

Franța și Australia merg în OPTIMILE Cupei Mondiale 2022

 |  20:49
Franța și Australia merg în OPTIMILE Cupei Mondiale 2022

Echipa naţională a Australiei a învins miercuri, scor 1-0, naţionala Danemarcei, şi s-a calificat pentru optimile Cupei Mondiale de fotbal. În aceeaşi fază a competiţiei a ajuns şi echipa Franţei, care a fost învinsă de Tunisia, scor 1-0.

Danemarca a avut o posesie mai bună în prima repriză, dar cei care au deschis scorul au fost fotbaliştii de la Antipozi, prin Mathew Leckie, în minutul 60. În minutul 71 arbitrul meciului a indicat penalti pentru Danemarca, dar tuşierul a intervenit arătând că a fost ofsaid, iar centralul a revenit asupra deciziei şi a lăsat jocul să continue. Victoria la limită a trimis Asutralia în faza eliminatorie a Cupei Mondiale din Qatar.

Franţa a pierdut meciul cu Tunisia, scor 0-1, dar s-a calificat şi ea mai departe. Africanii au avut un gol anulat, la Ghandri, în minutul 8, pentru ofsaid, însă au înscris prin Khazri, în minutul 58, golul unei victorii care nu i-a mai ajutat cu nimic.

Franţa a avut un gol al lui Griezmann anulat de VAR în prelungiri, pentru ofsaid, dar în clasamentul grupei, Les Bleus s-au clasat pe primul loc, cu 6 puncte, urmaţi de Australia (6 puncte), Tunisia (4 puncte) şi Danemarca (1 punct), conform News.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE