2024-04-19 05:24

FCSB în stare de urgență. Meci amânat cu Farul și 0-3 la “masa verde” cu FC Voluntari în Cupa României!

 |  17:36
FCSB în stare de urgență. Meci amânat cu Farul și 0-3 la “masa verde” cu FC Voluntari în Cupa României!

FC Farul a cerut public, joi, ca LPF să anunţe dacă meciul cu FCSB, din acest week-end, va avea loc conform programării, adică duminică seară, având în vedere numeroasele cazuri de infectare cu coronavirus de la gruparea bucureşteană, care se confruntă și cu număr impresionant de jucători accidentați.

În atare condiții, meciul cu Farul se va amâna foarte probabil, însă nu și cel cu FC Voluntari din Cupa României, care urma să aibă loc miercuri, regulamentul competiției nepermițând amânarea disputei.

“Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid şi în academie, ieri fiind depistaţi pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuţ şi Bulimar, testarea celorlalţi având loc azi. Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton şi Şerban (accidentat), iar niciun alt accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. Nu avem soluţii şi nu dorim nimănui să ajungă în situaţia noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele şi să câştige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi şi Popescu”, a scris Stoica pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE