2024-04-20 14:41

FC Voluntari s-a calificat în FINALA Cupei României

 |  22:07
FC Voluntari s-a calificat în FINALA Cupei României

FC Voluntari s-a calificat pentru a doua oară în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, echipa ilfoveană a câştigat, pe teren propriu, cu 2-0. A marcat Achim '85 (penalti). Boldor (FC Argeş) a fost eliminat la faza loviturii de la 11 metri.

În minutul 33, Marcelo Lopes şi Joao Miguel s-au ciocnit în timp ce urmăreau un balon. Pe teren au intrat două ambulanţe, dar nu a fost nevoie de o intervenţie de urgenţă. Lopes a continuat jocul, iar Joao Miguel, lovit la genunchi, a fost înlocuit de Boldor, conform News.ro

După un duel în careu între Ciobotariu şi Cristian Dumitru, arbitrul Adrian Cojocaru a dicatat penalti, dar Mihai Popa a apărat lovitura de la 11 metri executată de Ionuţ Şerban.

Cojocaru a dictat din nou penalti, după ce Helder Tavares, scăpat pe contratac, a fost faultat de Deian Boldor. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranţă de Achim, în minutul 85.

Boldor a fost eliminat pentru intervenţia sa de ultim apărător.

De asemenea, Vadim Raţă (FC Voluntari) a primit al doilea cartonaş galben când se afla pe banca de rezerve şi a fost şi el eliminat.

FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE