2020-10-25 21:56

LIGA EUROPA. FC Botoşani – Legia Varşovia (în tur 0-1), ora 20.00, DigiSport 1

 |  23:01
LIGA EUROPA. FC Botoşani – Legia Varşovia (în tur 0-1), ora 20.00, DigiSport 1

Florentin Dincă

Cu doar o repriză bună nu se poate obţine calificarea. Botoşănenii au jucat curajos la Varşovia, însă doar în primul mitan, când au şi avut câteva oportunităţi de a înscrie. Prea puţin pentru nivelul la care au ajuns. Pentru a spera însă la o calificare miraculoasă, în faţa unui adversar net superior, moldovenii sunt obligaţi să se autodepăşească în atac, iar în apărare nu au voie să greşească nici măcar o dată.

Antrenorul Leo Grozavu spune că oricând ar prefera să piardă două meciuri în competiţia internă pentru o calificare mai departe în cupele europene. Îşi doreşte enorm ca echipa sa să meargă în turul al III-lea, dar ştie şi el cât de greu va fi să răpună o trupă extrem de rutinată şi experimentată în Europa. “Să joci în cupele europene este ceva extraordinar, indiferent care ar fi preţul. Îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm. Te simţi fotbalist când joci pe o atmosferă ca la Varşovia. Fotbalul e frumos atunci când joci pe stadioane adevărate, cu public în spate, cu miză fantastică. I-am văzut pe băieţi destul de montaţi şi pot da lovitura”, a declarat tehnicianul, citat de digisport.ro.

Batin e incert, Martinus şi Ngadeu sunt out

Din păcate pentru Grozavu, exact în acest meci în care este obligat să marcheze, cel puţin o dată, nu se poate baza pe mijlocaşul ofensiv Martinus, accidentat grav de curând, iar vârful de lance, Paul Batin, este incert din cauza unei accidentări. Se speră însă ca atacantul adus de la la CFR Cluj să fie cât de cât apt până la startul întâlnirii. Pe lângă cei doi, nici apărătorul Ngadeu nu este disponibil, tot din cauza unei accidentări.

Formatii probabile

FC Botoşani: Iliev - Dimitrov, Miron, Cordoş, Acsinte – Brata, Vaşvari, R. Costin, Croitoru, Batin, Roman

Legia: Kuciak - Broz, Rzezniczak, Pazdan, Brzyski - Furman, Jodlowiec - Guilherme, Duda, Kucharczyk - N. Nikolic


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE