2024-04-19 06:57

Două TRANSFERURI într-o zi la Rapid! Ce jucatori au ajuns sub comanda lui Adi Mutu

 |  20:00
Două TRANSFERURI într-o zi la Rapid! Ce jucatori au ajuns sub comanda lui Adi Mutu

FC Rapid a anunţat, vineri, că l-a achiziţionat pe jucătorul francez, pe Jayson Papeau, de la Warta Poznan, și pe atacantul croat Marko Dugandžić de la campioana CFR Cluj.

În vârstă de 26 de ani, mijlocaşul Jayson Papeau a semnat cu FC Rapid pentru următoarele două sezoane, şi poate evolua duminică, în meciul cu FCSB. „Cunosc antrenorul echipei pentru că este un jucător istoric. Cunosc şi clubul pentru că, la fel, este unul cu multă istorie în spate şi mă pasionează fotbalul, deci îl ştiam deja, deşi nu i-am urmărit parcursul. Şi mai ştiu că vom termina în primele şase echipe sezonul acesta. Am primit câteva clipuri video cu galerie şi pot spune că suporterii te fac să vrei să joci şi să câştigi”, a declarat francezul la semnarea contractului, potrivit fcrapid.ro.

Jayson Papeau a venit din prima ligă poloneză, unde a jucat în 26 de partide ale sezonului trecut, evoluând şi în etapa de debut a acestei stagiuni, în urmă cu o săptămână, în partida Rakow – Warta (1-0).

Jucător de piciorul drept, francezul joacă de obicei în banda stângă, însă poate evolua şi în spatele vârfului, dar şi pe partea dreaptă, calităţile sale principale fiind tehnica şi forţa, fiind şi un foarte bun pasator.

La rândul său, în vârstă de 28 de ani, Dugandžić, jucător ce a jucat în prima etapă 73 de minute, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

„Ştiu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunităţi să joc, să fac lucruri măreţe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani şi sper că totul va merge bine”, a declarat Marko la sosirea în Giuleşti.

În carieră, pe lângă formaţia clujeană, croatul a mai evoluat pentru Osijek (Croaţia), Ternana (Italia), Matera (Italia), FC Botoşani şi Sochi (Rusia).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE