2021-03-05 18:12

Dosar PENAL pentru Florinel Coman după ce a condus fără carnet

 |  21:10
Dosar PENAL pentru Florinel Coman după ce a condus fără carnet

Florinel Coman a fost prins luni fără carnet, în timp ce conducea pe autostrada A2. Avea 165 de km pe oră. În afara faptului că nu avea viteza regulamentară, fotbalistul de la FCSB nu a prezentat, se pare, niciun document limpede care să ateste faptul că are carnet de conducere.

”La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției citat de Digisport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE