2021-01-17 01:52

Dinamo - FCSB, finala din optimile Cupei României

 |  12:47
Dinamo - FCSB, finala din optimile Cupei României

Dinamo va întâlni ivală FCSB în optimile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Într- altă partidă tare din optimi, vicecampioana ediţiei trecute a campionatului, Universitatea Craiova, va întâlni formaţia FC Botoşani.

Programul complet al partidelor din optimile Cupei României

Universitatea Cluj (II) - UTA Arad

Viitorul Pandurii Târgu Jiu (II) - Gaz Metan Mediaş

Dunărea Călăraşi (II) - Turris-Oltul Turnu Măgurele (II)

ASU Politehnica Timişoara (II) - Astra Giugiu

Petrolul Ploieşti (II) - CSM Poli Iaşi

Farul Constanţa (II) - Chindia Târgovişte

FC Dinamo - FCSB

FC Botoşani - Universitatea Craiova

Meciurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care partidele din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Partidele din cadrul optimilor Cupei României se vor disputa la 10 februarie, de la ora 13:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE