2024-04-16 13:54

Daniel Pancu, secundul lui Edi Iordănescu la Echipa Națională

 |  18:07
Daniel Pancu, secundul lui Edi Iordănescu la Echipa Națională

Daniel Pancu va ocupa postul de antrenor secund al echipei naționale a României, urmând a fi asistentul selecţionerului Edward Iordănescu. Fostul internaţional român (27 de selecţii şi nouă goluri pentru „tricolori”) a avut o discuție cu oficialii FRF și cu Edward Iordănescu, părțile ajungând la o înțelegere. Daniel Pancu a fost a doua opțiune pentru acest post, fiind ofertat după refuzul lui Mihai Pintilii, care a decis să rămână la FCSB.

Daniel Pancu a fost antrenor principal la Rapid și Politehnica Iași, dar în ultimele luni a stat pe tușă, din lipsă de oferte. Idolul din Giuleşti  a confirmat înțelegerea şi a trimis deja un prim mesaj pentru fanii echipei naţionale a României.

„N-am refuzat niciodată naționala. Ca fotbalist, ca suporter nu mai zic, ca nimic. Dacă pot să ajut România, din orice poziție, o fac. Mereu am zis că suporterii naționalei merită o echipă. Nu știu cât pot să ajut eu, dar știu sigur că voi face tot ce e omenește posibil să reușim și să fim iar mari, să vă bucurăm și să fluturăm steagurile în tribună împreună”, a scris Daniel Pancu pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE