2020-10-24 17:48

Dan Petrescu şi-a REZILIAT contractul cu CFR Cluj! Campioana caută ANTRENOR

 |  14:52
Dan Petrescu şi-a REZILIAT contractul cu CFR Cluj! Campioana caută ANTRENOR

Ceea ce s-a tot zvonit în ultima perioadă, încă de dinaintea câştigării titlului, s-a adeverit astăzi. Dan Petrescu a dat mirajul Ligii Campionilor pe milioanele de euro de la o echipă din campionatul Chinei.

Se repetă astfel scenariul după care Bursucul şi-a călăuzit cariera în antrenorat. Banii pe primul loc. Iar aventurile eşuate din Rusia, China sau ţările arabe stau mărturie. A dat chix aproape peste tot deoarece a fost orbit de bani.

Viitoarea destinaţie a lui Petrescu este Guizhou Hengfeng, “lanterna roşie” din prima ligă chineză, echipă care a adunat decât patru puncte în 11 etape. Dan Petrescu va debută pe banca tehnică a echipei sale pe 18 iunie, împotriva campioanei en-titre, Guangzhou Evergrande.

Antrenorul roman va primi aproape două milioane de euro pe sezon, de aproape patru ori mai mult decât a încasat în Gruia. El va trebui să achite clauza de reziliere către CFR Cluj, scrie digisport.ro. Nu 400.000 de euro cât era trecută în contract, ci va intermedia transferul unui jucător de la CFR la noua sa echipă pentru un milion şi jumătate de euro. În discuţie sunt doi fotbalişti, Vinicius sau Boli.

Cinci antrenori se bat pe scaunul lăsat liber de "Bursuc"

Cele mai mari şanse să preia frâiele campioanei le are Edi Iordănescu, liber de contract după despărţirea cu scandal de Astra Giurgiu. Fiul fostului selecţioner al naţionalei este extreme de apreciat de către şefii grupării ardelene, însă aceştia din urmă trebuie să urgenteze lucrurile, deoarece antrenorul mai are o ofertă pe masă, una foarte avantajoasă din ţărille arabe, dar pare că acesta este atras mai mult de propunerea clujenilor. Pe listă se mai află Marius Şumudică, Ladislau Boloni, Victor Piţurcă şi Vasile Miriuţă, toţi liberi de contract.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE