2020-10-25 23:49

DAN Petrescu şi-a luat LA REVEDERE de la CFR Cluj: Nu puteam refuza o asemenea OFERTĂ

 |  15:11
DAN Petrescu şi-a luat LA REVEDERE de la CFR Cluj: Nu puteam refuza o asemenea OFERTĂ

Dan Petrescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a acceptat să preia conducerea echipei Guizhou Zhicheng. El a precizat că oferta chinezilor a fost una de nerefuzat şi că înţelegerea este valabilă pe un an şi jumătate. Iată cum fostul internaţional alege din nou cu buzunarul şi nu cu capul, aşa cum a dat mereu chix în ultimii ani, când a ales mirajul milioanelor de euro în detrimentul unor echipe bune din Vest pentru CV.

Oficialii chinezilor de la Guizhou Hengfeng i-au oferit lui Petrescu şi staff-ului său 2,5 milioane de euro pe sezon, însă suma pe care “Bursucul” ar putea să încaseze o sumă mult mai mare dacă va salva echipa de la retrogradare. După 11 etape, Guizhou Zhicheng ocupă ultimul loc în clasamentul campionatului chinez, cu patru puncte, cu cinci mai puţine decât penultima clasată, Dalian Yifang. Tehnicianul român va primi alte câteva milioane de euro în cazul în care îşi va îndeplini obiectivul.

“Văzând CV-ul meu poate cei din China s-au gândit că pot să iau o echipă care după 11 meciuri are doar patru puncte şi să o salvez. Mi-au oferit un an şi jumătate de contract, un contract în divizia B dacă retrogradează echipa. După un an şi jumătate vreau ca acea echipă să fie în prima ligă pentru că prea mare încredere au avut în mine. Mi-au făcut o ofertă nu greu, foarte greu de refuzat. O asemenea ofertă sută la sută nu voi mai avea în carieră şi nu aveam cum să refuz”, a spus Petrescu.

Antrenorul nu exclude să revină în Gruia în viitor: "Într-o zi îmi doresc să revin. La Zidane nu am văzut să zică asta. Eu îmi doresc foarte mult să revin, dar nu dedpinde nunmai de mine, ci și de cine va fi la club, ce rezultate vor fi".

Vreau să iau doi jucători de la CFR Cluj. Boli este ca şi rezolvat, iar cel de-al doilea este Ciprian Deac. Nu are rost să mă ascund, vreau să-l aduc şi pe el acolo- Dan Petrescu


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE