2020-10-29 21:23

Dan Petrescu pune campioana pe jar: Dacă m-ar dori înapoi, normal că ...

 |  15:25
Dan Petrescu pune campioana pe jar: Dacă m-ar dori înapoi, normal că ...

Dan Petrescu n-a reușit miracolul cu Guizhou Zhicheng, echipa chineză retrogradând în liga secundă. Antrenorul care a adus în sezonul trecut titlul în Gruia a ratat astfel potul de milioane de euro pentru evitarea retrogradării. Acum, asiaticii vor să îl dea afară, iar Petrescu știe asta și deja a început să se declare disponibil în viitorul apropiat.

Chiar și pentru CFR, fosta sa echipă, pe care a lăsat-o fără resentimente în vară pentru mirajul purhoiului de bani. Clujenii și-au revenit însă sub bagheta lui Tony Conceicao, însă se știe că Dan Petrescu are porțile larg deschise și nu este exclus ca, în funcție de rezultatele următoare ale echipei, să revină mai repede decât își închipuia oricine, chiar și el, pe banca tehnică în Gruia.

"Nu ştiu dacă mă vrea cineva dacă CFR e pe primul loc şi au un antrenor, echipa joacă bine, am înţeles, nu văd care ar fi motivul să se schimbe antrenorul acum. Dacă aş fi liber de contract, normal că aş vorbi cu orice echipă care mă doreşte. Şi dacă CFR m-ar dori, normal că aş vrea să vorbesc cu ei. Dar în momentul de faţă eu îmcă am contract, cei de acolo au un antrenor, rămâne de văzut ce va fi în continuare. Cred că până în decembrie voi şti mai multe", a declarat Dan Petrescu la sosirea în ţară.

"Mai am un an de contract dar rămâne de văzut ce se va întâmpla. Nu e nimic clar deocamdată. Când am ajuns echipa avea şanse mici, am zis că numai un miracol poate să o facă. De obicei, echipele care le-am luat de pe ultimul loc am reuşit să le ridic, de data aceasta nu am mai putut, miracolul nu a mai fost posibil. Cred că orice antrenor mergea era foarte greu pentru că erau foarte multe probleme", a mai afirmat “Bursucul”, citat de Telekom Sport.

“Nici eu nu mă aşteptam să fac 20 de puncte, după o lună de antrenamente mi-am dat seama că sunt foarte multe probleme, sunt foarte mulţi jucători importanţi accidentaţi, jucătorii străini care nu cred că erau la nivelul celorlalte echipe şi mi-am dat seama de probleme. Mai ales că echipa avea numai patru puncte, moralul era la pământ şi primele mele opt meciuri au fost şapte deplasări cu primele şapte clasate. Per total eu zic că am făcut puncte destule dar din păcate nu au fost de ajuns", a încheiat Petrescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE