2020-10-27 19:41

Dan Petrescu își încalcă PRINCIPIILE de dragul unui jucător

 |  14:39
Dan Petrescu își încalcă PRINCIPIILE de dragul unui jucător

Sătul de incertitudinea medicală a lui Țucudean și de impotența din fața porții a lui Rondon, Dan Petrescu vrea neapărat un vârf la echipă, care să îi facă o concurență serioasă în atac lui Bilel Omrani. Soluția este Lacina Traore, fotbalist care a ajuns deja la Cluj și va semna cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Numai că, Dan Petrescu își încalcă flagrant principiile după care transferă jucători.

Și anume că respectivii trebuie să fie jucători activi, care nu au făcut pauză în jocurile oficiale, care să nu fi fost accidentați grav în ultimele luni. Iar Lacina Traore nu a mai jucat de ceva timp, și nici măcar nu s-a mai antrenat în această vară, astfel că ar putea fi apt abia la toamnă.

”Lacina a vorbit cu mine, dar nu l-am văzut la antrenament. Nu a semnat. El e un jucător foarte bun, dar care nu a jucat în ultimul timp. Şi ştiţi cum aleg eu jucătorii... aleg jucători care au jucat. Dacă Lacina se va întâmpla să fie liber de contract , e un jucător care mă interesează pentru viitor. Nu o să îl vedeţi într-o lună, două pe teren.  Nu am bagheta magică, nu cred că voi face minuni cu el, dar el nu a jucat mult timp şi nu prea a mai dat goluri. Dacă va veni aici liber de contract, eu sper să îl ajut pentru viitor. Dar nu imediat, pentru că nu a mai făcut o pregătire de nu ştiu când”, a spus Dan Petrescu.

Lacina Traore era cumpărat de CFR Cluj în anul 2008, cu doar 50.000 de euro, de la Stade d'Abidjan, din Coasta de Fildeş. După trei sezoane era vândut la Kuban Krasnodar pentru 5,4 milioane de euro. În cariera sa a bifat cluburi importante, ca Anji, Monaco, Everton, ȚSKA Moscova, Gijon și Amiens, iar acum e aproape de a reveni în România după experienţa din Ungaria de la Ujpest. Cu excepția prestațiiloe bune de la Kuban și anji, unde a marcat aproape 30 de goluri, la nici unul din celelalte cluburi nu a reușit să se mai impună.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-07-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE