2020-10-25 16:29

Dan Petrescu imploră DIVINITATEA înaintea turului cu Sevilla din Liga Europa

 |  14:39
Dan Petrescu imploră DIVINITATEA înaintea turului cu Sevilla din Liga Europa

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat miercuri, înainte de meciul tur cu FC Sevilla, din 16-imile Ligii Europa, că echipa sa trebuie să aibă parte și de noroc în disputa contra andaluzilor, pe care îi vede “clar favoriți”. Tehnicianul campioanei e de părere că gruparea ardeleană va avea o șansă de calificare mai departe dacă nu va primi gol în această primă manșă, indiferent dacă va fi vorba de o victorie la limită sau de o remiză alba.

"Sperăm să mai facem o minune ca în urmă cu 10 ani cu Unirea Urziceni. La Sevilla a rămas doar un jucător care era şi atunci cu Urziceni, e vorba de Navas. Favorită este clar Sevilla, are jucători valoroşi, îi ştiu pe toţi. Trebuie să avem o disciplină şi organizare fantastice, dar şi puţin noroc. Sper să dăm dintr-un şut două goluri, iar ei o bară şi să apere Arlauskis. Din păcate pentru noi, FC Sevilla nu vine după meciuri bune, aşa că vor să dea totul să câştige trofeul. Sunt convins că vor trata meciul foarte serios. Avem nevoie să înscriem noi primii sau să nu primim gol.Avem o şansă dacă nu primim gol", a declarat Petrescu.

Partida CFR Cluj – Sevilla, din turul 16-imilor Ligii Europa, are loc joi, de la ora 19.55, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Returul va avea loc peste o săptămână, în Spania.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE