2024-04-25 04:32

Dan Petrescu, ca și instalat la cârma naționalei. Când dă răspunsul final

 |  22:22
Dan Petrescu, ca și instalat la cârma naționalei. Când dă răspunsul final

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au fost la Cluj pentru a-l convinge pe Dan Petrescu, actualul antrenor al lui CFR Cluj, să fie noul selecționer al naționalei României. Cert este că tehnicianul ar acceptat în principiu oferta federalilor, iar o decizie finală a "Bursucului" va fi luată după ultima etapă din 2021, cu FC Argeș.

Contractul ar urma să fie pe cel puțin 4 ani, însă FRF exclude să-i plătească clauza de reziliere pe care tehnicianul o are cu gruparea ardeleană, în valoare de 400.000 de euro.

„Noi n-am cerut un răspuns imediat. Urmează ca Dan Petrescu și Neluțu Varga să ia o decizie împreună, să vadă ce fac. Nu forțăm pe nimeni, ne facem datoria de a vorbi cu toți cei care sunt în măsură să preia echipa națională. N-am vorbit despre clauze, pentru că este exclus ca noi să plătim clauze de reziliere. În niciun caz nu va fi un contract pe termen scurt. Va fi întins probabil pe două campanii. Sunt multe amănunte care se pot decide în momentul în care vom avea un răspuns afirmativ din partea antrenorului”, a declarat Stoichiță la „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE