2021-09-24 05:57

Dan Nistor și-a pus deja în cap suporterii olteni: “Îi voi iubi toată viața pe fanii lui Dinamo”

 |  13:01
Dan Nistor și-a pus deja în cap suporterii olteni: “Îi voi iubi toată viața pe fanii lui Dinamo”

Fostul căpitan al lui Dinamo, Dan Nistor, a semnat pe doi ani și jumătate cu Universitatea Craiova și a fost prezentat oficial la gruparea din Bănie. Mijlocașul nu a încercat să se pună bine cu fanii olteni, și vorbit în termini laudativi despre fosta sa echipă, Dinamo, și despre suporterii roș-albi.

"Mă bucur că sunt la Craiova. Cu siguranță fanii oltenilor mă vor iubi. Le promit asta solemn. Avem stadion nou, suporteri minunați, sper să facem lucruri minunate aici. Vreau titlul, Cupa și prezența în cupele europene. Cred că este o lovitură foarte puternică pentru Craiova. La Dinamo au fost multe probleme în ultimele timp și toate s-au spart în capul meu. Toți au zis că m-am înțeles înainte cu Craiova, e eronat și fals. Cei de la Dinamo s-au înțeles mai întâi cu cei de la Craiova, fără să știu nimic. Iubesc fanii lui Dinamo și-i voi iubi toată viața, dar acum sunt la Craiova și-mi voi da viața la Craiova. Dinamo va fi în sufletul meu toată viața!”, a spus Dan Nistor.

Dan Nistor va avea la Craiova un salariu lunar de 14.000 de euro. În plus, fotbalistul va primi 120.000 de euro la semnătură. Gruparea craioveană a achitat lui Dinamo 275.000 de euro, dar și două salarii restante pe care formația din Ștefan cel Mare le avea la el, circa 22.000 de euro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE