2024-04-23 23:01

Cum să schimbi antrenorul când echipa merge brici? Numai la Rapid se poate

 |  14:24
Cum să schimbi antrenorul când echipa merge brici? Numai la Rapid se poate

Rapid are de marți un nou antrenor principal. Schimbarea pe banca tehnică nu are nici un sens, din moment ce echipa își revenise în ultimele săptămâni și bifase trei victoria și o remiză împotriva unor adversari puternici.

Astfel, artizanul acestor ultime rezultate foarte bune, Mihai Iosif, a fost înlocuit cu mai tânărul Nicolae Grigore, acesta din urmă revenind la clubul giuleştean după o pauză de 10 luni, când a fost antrenor secund al lui Daniel Pancu, tot în liga a II-a.

Grigore (37 de ani) a crescut la club, fiind junior al Rapidului, după care a evoluat pentru echipa mare între 2000 şi 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Braşov.

Nicolae Grigore a condus astăzi primul antrenament la stadionul din Regie, urmând ca primul meci în care va sta pe bancă să fie cel de duminică, de la Timişoara, când Rapid va întâlni Politehnica, în ultimul meci al anului.

Din staff-ul lui Grigore vor face parte Mihai Iosif, retrogradat ca second, şi Ştefan Grigorie, dar şi Mihai Nădăban, antrenor de portari.

Foto: fcrapid.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE