2024-04-26 02:04

Cum să bați drumul degeaba până la Salonic

 |  13:50
Cum să bați drumul degeaba până la Salonic

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat în Grecia pentru a încerca să-l convingă pe Răzvan Lucescu să accepte postul de selecționer al României. Încercarea era moartă din fașă, deoarece lui Lucescu junior nici nu îi trecea prin cap să renunțe la echipa sa de club pentru a reveni la cârma primei reprezentative.

Cei trei s-au întâlnit într-un restaurant din Salonic cu Lucescu Jr și, conform publicației elene SporTime, antrenorul a refuzat să vină pe banca tricolorilor, fără a lăsa loc de interpretări.

"Răzvan Lucescu, care a mai fost antrenor al României din aprilie 2009 până în iunie 2011, nu are nicio intenţie să o părăsească pe PAOK. El este complet concentrat pe activitatea de la club. Tocmai de aceea, părțile nici nu au intrat în procesul de negociere, tehnicianul transmițând că are un contract ferm cu formația din Salonic", a scris și sport24.gr.

Este al doilea refuz primit de FRF în doar câteva zile, după cel al lui Gică Hagi. Pe lista federalilor pentru preluarea naționalei se mai afla Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Costel Gâlcă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE