2021-09-24 06:16

CRAIOVA. Pe cine alege Rotaru dintre Iordănescu jr. şi Contra?

 |  14:15
CRAIOVA. Pe cine alege Rotaru dintre Iordănescu jr. şi Contra?

Patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a declarat, joi, că antrenorul Corneliu Papură nu a fost dat afară, ci a demisionat. Se pare că Papură n-a suportat faptul că şeful său negocia cu “duşmanul” Iordănescu jr., cu care are un conflict din trecut, şi a vrut să plece şi plecat a fost. Numai că Mihai Rotaru negociază nu doar cu antrenorul lui Gaz Metan, aflat sub contract până pe 30 iunie 2020, ci şi cu Cosmin Contra, liber de angajament după plecarea de la echipa naţională.

"Domnul Papură şi-a dat demisia, noi am fost extrem de şocaţi, foarte trişti, foarte supăraţi, nu am luat în calcul această variantă. Din păcate s-a întâmplat. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină epidemie şi pe ultimele opt etape, la sfârşitul drumului. Nu ne-a trecut prin cap să-l schimbăm pe Corneliu Papură. Pentru noi este inexplicabil. Am început să facem liste scurte. Până acum nu s-a discutat cu Edi Iordănescu, nici la nivel de tatonare, la niciun nivel. Domnul Cârţu s-a retras, am vorbit cu dânsul de-a lungul timpului şi spus: . Deci este exclus. Nu am luat o decizie ca Papură să rămână în club. Aşteptăm să treacă o perioadă de timp, ne liniştim, analizăm, rumegăm, după care vom lua o decizie. În acest moment, nu, nu face parte din cadrul clubului, dar vom lua o decizie ulterior. Este greu de crezut că în mai puţin de două, trei zile pot să bat palma cu cineva", a declarat Rotaru, la ProX.

Contractul antrenorului Corneliu Papură cu CS Universitatea Craiova a fost reziliat, clubul precizând că negociază cu un alt tehnician peluarea echipei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE