2021-09-24 05:20

Craiova mai primește o LOVITURĂ. Ciudatul caz Elvir Koljic

 |  16:17
Craiova mai primește o LOVITURĂ. Ciudatul caz Elvir Koljic

Clubul Universitatea Craiova a anunţat că fotbalistul Elvir Koljic a fost supus unei intervenţii chirurgicale, marţi, la Barcelona. Până aici nimic anormal. Numai că, perioada de refacere a vârfului bosniac se va întinde până la jumătatea lunii august! Fanii olteni au citit bine, da, până spre sfârșitul verii. Deci va rata și startul sezonului viitor.

“Elvir Koljic a fost operat în cursul zilei de ieri la Barcelona de către renumitul profesor dr. Ramón Cugat. Operaţia a fost un succes şi estimăm că nu mai târziu de jumătatea lunii august vârful Ştiinţei va înscrie din nou în meciurile oficiale”, se arată pe site-ul clubului craiovean.

Dar cum este posibil ca o ruptură musculară, de circa un centimetru lungime, suferită pe 23 martie, deci în urmă cu aproximativ o lună, să se refacă în cinci luni de zile? Mai ales că, după accidentarea sa, suferită la un meci al naționalei, în care nu a rezistat decât trei minute în teren, medicii bosniaci estimau că fotbalistul va reveni pe teren în circa trei săptămâni?! Deci cam în aceste zile, când Craiova avea mai mare nevoie ca niciodată de el pentru a se califica în finala Cupei și pentru a-și apăra locul 3 în clasamentul Ligii 1.

Numai că Elvir Koljic a forțat mai mult ca sigur revenirea pe gazon, chiar înaintea meciului cu FCSB de la București, cedat de olteni cu 3-2, și astfel s-a ales cu o recidivă, care a avut nevoie de intervenție chirurcicală și de o periodă de recuperare infinit mai mare decât la o ruptură musculară normală. De aici și anunțul revenirii sale la mijlocul lui august.

Atacantul bosniac a reuşit în acest sezon al Ligii 1 să înscrie 13 goluri pentru Universitatea Craiova. De asemenea, bosniacul a mai marcat un gol şi în Cupa României.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE