2022-08-13 22:02

Craiova a anunțat când va fi OPERAT Koljic și care este perioada de RECUPERARE

 |  11:42
Craiova a anunțat când va fi OPERAT Koljic și care este perioada de RECUPERARE

Universitatea Craiova a anunţat, sâmbătă, că atacantul bosniac Elvir Koljic va fi operat duminică şi se speră ca acesta să revină pe teren în luna februarie 2021.

"Începem sâmbăta într-o notă optimistă. „Dragonul” nostru va fi operat în cursul zilei de mâine şi primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi aşteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!", a scris Universitatea Craiova pe site-ul oficial.

Oltenii au învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, pe Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache, unde a primit un diagnostic dur: fractură de peroneu cu deplasare osoasă.

Reacția lui Poli Iași

Clubul Politehnica Iaşi îşi exprimă profundul regret pentru accidentarea groaznică suferită de accidentarea atacantului Universităţii Craiova, Elvir Koljic, în urma intrării dure a fundașului Ovidiu Mihalache.

"La finalul meciului, Ovidiu Mihalache a cerut public scuze jucătorului accidentat şi reprezentanţilor formaţiei craiovene, susţinând că a avut doar intenţia de a juca mingea la faza din minutul 36, lucru confirmat şi de reluările TV din mai multe unghiuri. De asemenea, fundaşul Politehnicii a transmis că nu este un jucător dur, dovadă stând faptul că, în cariera sa de aproape 20 de ani la seniori, a mai primit o singură dată cartonaşul roşu. Vizibil marcat de nefericita întâmplare, experimentatul jucător, care va împlini în luna decembrie 36 de ani, şi-a exprimat speranţa că atacantul Elvir Koljic se va recupera cât mai repede şi va avea în cel mai scurt timp posibilitatea să-şi etaleze calităţile fotbalistice în meciurile oficiale", a anunţat clubul ieşean.

Universitatea Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache. Diagnosticul este unul dur: fractură de peroneu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE