2020-10-24 18:16

N-au luat încă TITLUL, dar și-au făcut deja PLANURILE pentru Liga Campionilor. Iuliu Mureșan a lămurit situația lui Dan Petrescu

 |  13:27
N-au luat încă TITLUL, dar și-au făcut deja PLANURILE pentru Liga Campionilor. Iuliu Mureșan a lămurit situația lui Dan Petrescu

Chiar dacă încă nu sunt campioni, dar pot deveni încă din această seară în cazul în care FCSB pierde la Craiova, oficialii lui CFR Cluj au schițat deja planul de achiziții de jucători cu care vor ataca preliminariile Ligii Campionilor.

Preşedintele Iuliu Mureşan a afirmat că gruparea ardeleană sa va transfera "trei, patru jucători mai valororşi” decât ce există acum în lot, cu care să facă faţă "în calificările din Champions League şi în grupele Champions League". Totodată, tot atâția fotbaliști se află și pe “lista neagră”, cel mai probabil cei care au jucat foarte puțin spre deloc.

"Trebuie să plece doi, trei, patru jucători care nu au prea au confirmat, doi, trei cărora li se termină contractul şi vom aduce în loc trei, patru jucători mai valororşi, cu care să facem faţă şi în calificările din Champions League şi în grupele Champions League", a declarat Mureşan la Digi Sport.

Președintele clujenilor i-a asigurat pe fanii echipei că Dan Petrescu va rămâne și în sezonul viitor antrenorul formației, deși despre el se spune că deja a semnat un precontract cu o grupare chineză.

“O să rămână Dan Petrescu antrenor în continuare, pentru că are contract şi şi-l va duce la bun sfârşit. El s-a adaptat foarte bine la Cluj şi am colaborat foarte bine cu el. E un antrenor valoros şi în mare parte i se datorează performanţa obţinută până acum, deşi încă nu am câştigat campionatul. Şumudică e foarte simpatic, mi-e prieten, dar nu se pune problema, pentru că avem antrenor foarte bun, care a dovedit şi la noi ce calităţi are”, a încheiat șeful grupării din Gruia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE