2024-04-19 05:59

CFR Cluj, doar un EGAL cu ȚSKA Sofia în Europa League

 |  00:21
CFR Cluj, doar un EGAL cu ȚSKA Sofia în Europa League

CFR Cluj şi ŢSKA Sofia au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League.

Criza cu care se confruntă CFR continuă, acesta fiind al patrulea meci consecutiv în toate competiţiile fără victorie şi fără gol marcat, scrie Digi24.ro.

Campioana României a făcut totuşi un joc bun, condusă de pe banca de Valeriu Bordeianu, secundul lui Dan Petrescu, deşi Marius Bilaşco a fost trecut pe foaia oficială ca antrenor.

Clujenii au avut prima ocazie a meciului în chiar minutul 2, când Pereira a reluat cu capul, dar mingea s-a dus în plasa laterală.

ŢSKA a dat replica imediat şi a avut o mare şansă de a deschide scorul, însă mingea trimisă acrobatic de Antov cu călcâiul în urma unui corner a fost respinsă de Camora de pe linia porţii (5).

Echipa din Gruia a mai avut o mare oportunitate de a înscrie, în min. 12, când Debeljuh a scăpat pe contraatac, dar Busatto a respins şutul croatului. Ultima ocazie a primei reprize a fost semnată de Păun (17), al cărui şut de la 22 de metri s-a dus alături de poartă. Vicecampioana Bulgariei a avut o posesie mai bună în continuare, dar niciuna dintre echipe nu a mai reuşit să îşi creeze ocazii până la pauză.

În partea secundă, ŢSKA a fost echipa mai activă, a presat mai mult şi a avut şi câteva ocazii bune de gol.

Youga (49) a şutat de la distanţă, dar Bălgrădean a respins. Burcă l-a blocat în ultimul moment pe Sowe (69), în poziţie de finalizare. Acelaşi Sowe (77) a reluat pe lângă poartă cu capul mingea centrată de Vion.

Un moment controversat s-a petrecut în min. 85, când Chipciu a fost ţinut evident în careu, dar arbitrul i-a acordat al doilea cartonaş galben pentru simulare.

Tiago Rodrigues a avut ultima ocazie a partidei (90+2), cu un şut de la 25 metri, respins cu emoţii de Bălgrădean.

ŢSKA era eliminată deja, dar CFR se poate califica în şaisprezecimi dacă va obţine victoria în meciul de la Berna, cu Young Boys (10 decembrie). În celălalt meci jucat joi seara, AS Roma a trecut cu 3-1 de campioana Elveţiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-04

In legatura cu acest articol...

Un nou campionat european va fi GĂZDUIT de România

Debut cu GHINION pentru naționala de handbal la Campionatul European

Supărat pe conducerea Dinamo, Cosmin Contra a luat decizia finală




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE