2024-04-23 21:44

Ce ȚEAPĂ și-a luat Becali cu transferul lui Moruțan

 |  18:06
Ce ȚEAPĂ și-a luat Becali cu transferul lui Moruțan

Mijlocașul Olimpiu Moruţan a fost transferat la Galatasaray Istanbul, pentru 4,2 milioane de euro. Suma mutării este una de0a dreptul suprinzătoare, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni, fotbalistul a mai fost aproape de Galata, însă Gigi Becali a refuzat oferta turcilor, de aproximtiv 7 milioane de euro, el solicitând 10.

"5,7 milioane total, cu bonusuri, care se iau 100%. Adică calificare Europa League sau Champions League şi trebuie să joace 10 meciuri. Normal, dacă nu joace 10 meciuri trebuie să-i dau banii înapoi, nu? Eu aveam deja 7 milioane ofertă pentru el. Am fost încăpăţânat şi am cerut 10, dar dacă a jucat slab alea trei meciuri, vă daţi seama. Am cedat şi am ajuns la 5,7 milioane. M-am enervat şi gata. M-am supărat şi d-aia l-am şi dat", a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Olimpiu Moruţan (22 de ani) joacă la FCSB din 2018, după ce a mai evoluat în cariera sa la Universitatea Cluj şi FC Botoşani. El va fi coleg la Galatasaray cu un alt român, mijlocaşul Alexandru Cicâldău, care a fost transferat de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE