2020-10-31 23:52

Primarul Timişoarei a anunţat ce se întâmplă cu Ionuţ Popa, antrenorul care a reuşit minunea cu POLI

 |  11:41
Primarul Timişoarei a anunţat ce se întâmplă cu Ionuţ Popa, antrenorul care a reuşit minunea cu POLI

Singurul cotidian de sport de la noi care mai apare pe print, Gazeta Sporturilor, a lansat duminică ipoteza că Ionuţ Popa, antrenorul care a reuşit minunea cu ACS Poli, salvand echipa de la retrogradare, chiar dacă a plecat cu o penalizare de 14 puncte, nu i se va mai propune prelungirea contractului, în locul său urmând a fi instalat Vasile Miriuţă, proaspăt demis de la CFR Cluj.

Numai că Popa nu merita în nici un fel o asemenea soartă, ba dimpotrivă, pentru ce a făcut el cu jucătorii bănăţeni, trebuia chemat de mai multe timp de oficiali pentru a i se prelungi înţelegerea scandentă la 1 iulie. Normal, şi cu o remuneraţie sensibil mărită.

Primul pas l-a făcut chiar primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, care a anunţat că tehnicianul Ionuţ Popa va rămâne la conducerea echipei bănăţene.

"Domnule Ionuţ Popa, aţi făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luaţi în seamă fabulaţiile unor minţi bolnave! Eu am încredere în dv. şi aşa, fără mustaţă! :)) Deci, aşa cum v-am spus, dv. veţi fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustaţă sau cu mustaţă, dacă o fi să vă crească la loc! :))", a scris Robu pe Facebook.

Duminică, Ionuţ Popa a declarat la Digi Sport că a fost chemat de două ori înainte de finalul sezonului ca să semneze un nou contract. "Eu am contract până la 1 iulie. Am fost chemat de vreo două ori să semnez contractul, dar am spus: «Domne, să scot echipa la mal. Nu mă mai chemaţi că vin eu singur dacă trebuie»", a spus Popa.

ACS Poli Timişoara a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1, formaţia UTA Bătrâna Doamnă, în manşa secundă a barajului pentru Liga I şi s-a menţinut în primul eşalon. Poli s-a impus şi în turul barajului de menţinere/promovare, scor 2-1.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE