2020-11-01 00:03

Ce riscuri și-a asumat CFR Cluj după ce l-a transferat pe George, băiatul lui Ionel Ganea

 |  13:30
Ce riscuri și-a asumat CFR Cluj după ce l-a transferat pe George, băiatul lui Ionel Ganea

CFR Cluj anunță transferul definitiv al lui George Ganea, fiul fostului internațional Ionael Ganea. În vârstă de 19 ani, mijlocașul ofensiv a lăsat echipa de tineret a lui AS Roma pentru a reveni în România. Nu mulți știu însă ce stă în spatele acestei mutări ciudate la prima vedere și la ce riscuri enorme se supune gruparea campioană.

Important este că Ganea jr. a fost dat afară de la gruparea capitolină, după ce anul trecut, prin toamnă, a suferit o accidentare gravă. La doar câteva seunde după ce a debutat în tricoul Romei, românul a avut un ghinion teribil, rupându-și ligamentele încrucișate, în meciul cu echipa similară a celor de la Sassuolo. La doar câteva zile era operat de celebrul chirurg Pier Paolo Mariani, cel care a pus pe picioare mii de fotbaliști. Teoretic, Ganea jr. și-a revenit cât de cât fizic la începutul acestei very, însă riscul de recidivă există în cazul său. Însă să sperăm că genunchiul său va ține și nu va mai avea probleme pe viitor. Astfel, George Ganea se alătură altor puști talentați pe care CFR i-a achiziționat în ultimul an, ca Mailat, Ioniță sau Costache.

S Roma nu a fost prima echipă din Italia bifată de George Ganea. În sezonul trecut, 2016/2017, el a jucat pentru echipa de tineret a celor de la Virtus Entella, unde a strâns 24 de meciuri şi şase goluri, cu un total de 1.011 minute jucate. În cariera sa, odrasla lui Ionel Ganea a mai evoluat pentru U Cluj U-19 și Rapid.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-08-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE