2024-04-24 21:09

Ce promite Mirel Rădoi, noul ANTRENOR de la Universitatea Craiova

 |  18:52
Ce promite Mirel Rădoi, noul ANTRENOR de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este noul antrenor principal de la Universitatea Craiova, cu care a semnat un contract valabil până în anul 2024. Fostul selecționer al echipei naționale a susținut și primele declarații după instalare, ocazie cu care a sugerat că la noua sa formație există o serie de probleme.

„Mă bucur să fiu aici. Nu veţi auzi cuvinte măreţe de la mine. Eu sunt venit să muncesc şi să rezolv problemele care sunt. Ar însemna să nu fim sinceri dacă am spune că nu sunt probleme. Dacă nu erau, eu nu aş fi fost aici, iar Laszlo Balint ar fi continuat. Eu îi mulţumesc lui şi staff-ului său pentru tot ce a făcut până acum la Craiova. De aici încolo trebuie ca noi să continuăm lucrurile pozitive pe care le-au realizat ei şi după aceea să schimbăm lucrurile care nu au funcţionat. Nu putem promite ceva ce nu putem avea în mână. Indiferent de ce mari performanţe vorbim, ele nu pot fi realizate decât dacă luăm fiecare partidă în parte. De aceea cel mai important meci pentru noi este cel de joi din Conference League”, a declarat fostul selecționer, citat de Agerpres.

Contractul lui Laszlo Balint a fost reziliat marți. Tehnicianul fusese instalat pe 13 iunie, însă conducerea a fost nemulțumită de rezultatele echipei. Fără victorie în primele trei etape din Superliga României, Universitatea Craiova a reușit să câștige în sfârșit, duminică, împotriva lui FC U Craiova, însă prestația a fost neconvingătoare.

În plus, Universitatea Craiova este în pericol să fie eliminată din Conference League, în condițiile în care a pierdut prima manșă cu Zorya Lugansk din turul 3 preliminar, scor 1-0.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-10

In legatura cu acest articol...

Serena Williams spune ADIO tenisului! Mesajul marii campioane




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE