2024-04-25 19:51

Cazuri de COVID la naționala de fotbal

 |  13:34
Cazuri de COVID la naționala de fotbal

Naţionala feminină de fotbal a României nu a mai plecat în Croaţia, după ce o jucătoare şi un membru al staff-ului au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează FRF. Naţionala feminină trebuia să dispute, marţi, în deplasare, împotriva Croaţiei, ultimul joc din campania de calificare la WEURO 2021. Echipa tricoloră ocupă locul 3 în Grupa H a preliminariilor, fără însă şanse de calificare la turneul final. Deplasarea a fost anulată!

"Naţionala feminină nu a mai mers în Croaţia, deplasare programată în această dimineaţă, după ce au fost depistate două cazuri pozitive cu virusul SARS-CoV-2  în cadrul lotului. Este vorba despre un membru al staff-ului tehnic şi o jucătoare. Aceasta a fost testarea UEFA necesară partidei cu naţionala Croaţiei şi a treia din această acţiune a lotului. În plus, întreaga delegaţie a efectuat testarea rapidă la intrarea în cantonamenul de la Mogoşoaia.

Federaţia Română de Fotbal a luat toate măsurile care se impuneau pe durata acestei acţiuni, de la păstrarea distanţei în sala de mese până la cazarea în regim single a fiecărei persoane implicate în această acţiune. Cele două persoane au fost izolate de restul echipei, urmând ca DSP să deschidă o anchetă epidemiologică.

FRF a solicitat UEFA reprogramarea partidei cu naţionala Croaţiei din 1 decembrie, un răspuns în acest sens urmând a fi comunicat ulterior", a precizat FRF.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE