2024-04-19 05:57

Când se vor RELUA competițiile sportive pe Stadionul Giulești

 |  18:30
Când se vor RELUA competițiile sportive pe Stadionul Giulești

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat că din vară vor putea fi reluate competițiile sportive în stadionul Giulești din București. Lucrările la arena cu 14.000 de locuri în tribune, spune el, sunt finalizate în proporție de 90%.

„Se va derula gazonul, se vor instala scaunele în tribune pentru spectatori, și vor putea fi reluate în vară competițiile sportive în stadionul Giulești din Capitală! A fost un prilej de bucurie să vizitez astăzi lucrările arenei Rapid din București, o investiție importantă, în valoare de aproape 165 milioane de lei, finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Arena, finalizată în proporție de 90%, va avea 14.000 de locuri în tribună, va fi conformă cu normele UEFA, și va putea găzdui astfel competiții sportive naționale și internaționale. Cu un efort comun, împreună, putem reveni la bucuria de a susține echipele sportive și din tribune!”, a declarat, joi, ministrul Cseke Attila.

Proiectul a costat 39,49 de milioane de euro, iar arena va fi încadrată în nivelul 4 de clasificare UEFA. Dintre cele 14.050 de locuri, 250 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor lor. Suprafața desfășurată se întinde pe 40.522 mp, potrivit Digisport.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE