2021-09-24 06:39

Când doi se bat, al treilea câştigă! BERGODI este noul antrenor al Craiovei

 |  14:31
Când doi se bat, al treilea câştigă! BERGODI este noul antrenor al Craiovei

Chiar dacă a negociat cu Edi Iordănescu şi cu Cosmin Contra, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a ales varianta a treia. Cristiano Bergodi, fostul antrenor al lui FC Voluntari, este cel care va pregăti echipa din Bănie cel puţin până în vara viitoare.

„Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Știința a avut compatibilitate cu școala de antrenori italiană, așa că Cristiano Bergodi are toate șansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 ani de zile, a semnat cu Știința un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister şi adu-ne trofee", se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Intră în carantină

Tehnicianul italian va ajunge în acest week-end în România și va intra, conform procedurilor în pandemia de coronavirus, direct în carantină timp de 14 zile. Astfel, el va rata aproape o săptămână din perioada de pregătire. 

În fotbalul românesc, Bergodi le-a mai antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș și FC Voluntari. A cucerit un singur trofeu, în 2007, Supercupa României cu Rapid.

10.000 de euro lunar va primi Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE