2021-09-24 05:32

BOMBĂ în Bănie. Devis Mangia a fost DAT AFARĂ. Noul antrenor este mâna dreaptă a patronului Mihai Rotaru

 |  14:38
BOMBĂ în Bănie. Devis Mangia a fost DAT AFARĂ. Noul antrenor este mâna dreaptă a patronului Mihai Rotaru

Ultimele rezultate negative înregistrate de CSU Craiova i-au fost fata până la urmă lui Devis Mangia. Tehnicianul Italian a fost dat afară luni de la echipă, iar în locul său a fost numit Corneliu Papură, mâna dreaptă și sfătuitorul din umbră al patronului Mihai Rotaru.

"Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Ştiinţei. Component al echipei care a câştigat eventul din 1991 şi al echipei Naţionale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenţei UEFA PRO şi lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii şi Juniori şi director sportiv. Îl salutăm pe Devis Mangia şi îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Ştiinţei în ultimele două sezoane, reuşind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de aşteptare şi să obţină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru şi, aşa cum a declarat domnia sa, un susţinător al Ştiinţei pentru totdeauna", a precizat gruparea olteană pe site-ul oficial.

La jumătatea play-off-ului, CSU Craiova ocupă locul 3 în Liga I, cu 30 de puncte, la opt puncte de liderul CFR Cluj şi la cinci de FCSB, clasată pe locul 2. Echipa antrenată de Mangia a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri jucate în campionat şi în Cupa României.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE