2020-10-25 23:54

Bătaie generală în centrul Timişoarei între fanii dinamovişti şi rivalii de la Poli

 |  14:07
Bătaie generală în centrul Timişoarei între fanii dinamovişti şi rivalii de la Poli

O bătaie în toată regula a izbucnit între mai mulţi suporteri ai lui Dinamo Bucureşti şi cei ai lui Poli Timişoara în centrul municipiului de pe Bega. S-au împărţit pumni cu nemiluita, s-au fost rupte scaune de la terase şi au fost sparte mai multe sticle.

Jandarmii au intervenit destul de repede pentru a aplana conflictul, mai multe persoane fiind duse la Poliţie pentru audieri.

Suporteri dinamovişi se aflau în trecere prin Timişoara, unde au ajuns cu avionul, în jurul orei 07.00. Ulterior, ei au mers în Piaţa Unirii să mănânce, iar în jurul orei 11.00 se îndreptau spre locul unde îi aştepta un microbuz pentru a pleca la Arad, unde urmau să-şi susţină favoriţii în meciul cu UTA, de la Arad, din Cupa României.

Potrivit poliţiştilor, aceştia ar fi fost atacaţi de mai mulţi suporteri ai rivalei de moarte Poli Timişoara.

"Erau două grupuri care se băteau, au venit spre Piaţa Unirii, de pe Paul Chinezu pe strada George Coşbuc. Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alţii. Unii dintre ei aveau bâte”, a povestit un martor, potrivit telekomsport, iar un altul a continuat: "Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, ei mi-au vandalizat maşina. Erau într-o stare de turbare, să spun aşa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alţii, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, îşi cărau picioare, pumni în cap, în stomac”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE