2022-08-14 09:31

Apel LPF: “S-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, şcolile, de ce nu şi stadioanele?”

 |  13:38
Apel LPF: “S-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, şcolile, de ce nu şi stadioanele?”

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, vineri, că a solicitat din nou MTS redeschiderea stadioanelor pentru suporteri, din punctul său de vedere arenele sportive fiind "ţinute închise fără motiv", pandemia de Covid-19 din țara noastră fiind în remisie de ceva timp.

"Am solicitat Ministerului Tineretului şi Sportului să analizeze propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal de a redeschide stadioanele echipelor din Liga I la 30% din capacitate. Pentru că autorităţile au uitat pur şi simplu de stadioane şi de suporteri. Adică, s-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, se redeschid şi şcolile, şi toate acestea sunt în spaţii închise, de ce nu s-ar redeschide şi stadioanele? Pentru că pe stadioane putem avea şi un control clar al numărului de persoane care asistă la meciuri", a declarat Ştefan pentru Agerpres.

"Eu fac şi un apel public către suporteri să vină alături de Liga Profesionistă de Fotbal, prin intermediul organizaţiilor lor pentru a susţine acest demers. Trebuie să ne organizăm, pentru că este inacceptabilă situaţia actuală. Nimănui nu îi pasă de zecile de mii de suporteri ţinuţi departe de sportul lor favorit şi cred că după un an au dreptul să revină alături de echipele favorite", a afirmat oficialul LPF.

"Deocamdată este o întrebare fără răspuns, dar vom reveni până vom primi unul. Pentru că LPF este singurul organizator de competiţie din tot sportul românesc care se finanţează exclusiv din bani privaţi şi cred că merităm o explicaţie. Stadioanelor sunt ţinute închise fără niciun motiv. A venit timpul să ne întoarcem către oameni", a mai spus Justin Ştefan.

Competiţiile sportive din România se desfăşoară fără spectatori în tribune din primăvara anului 2020 din cauza pandemiei de COVID-19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE