2024-04-19 04:46

Alo, 112, Dinamo a chemat Smurdu’!

 |  17:16
Alo, 112, Dinamo a chemat Smurdu’!

Antrenorul Gherghe Mulţescu a preluat, marţi, pentru a cincea oară, conducerea tehnică a echipei Dinamo, după demisia lui Ionel Gane. Cel poreclit “Smurdu”, a fost prezent la Săftica, unde a condus primul antrenament. Învinsă, luni, pe teren propriu, de FC Argeş, scor 2-1, Dinamo ocupă poziția a 14-a în clasament, antepenultima, poziție de baraj pentru menținerea în prima ligă.

"Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gen de gest. E mai greu decât a fost în celelalte două dăţi pentru că acum timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai avem timp, s-au scurs etape, s-au pierdut puncte, dar dacă am fost solicitat... Am emoţii, ca la început, pentru că e vorba de soarta echipei şi de situaţia în care e. Sunt speranţe, nu le cuantificăm acum. Câte ori fi, vrem să le jucăm bine, cu folos în favoarea noastră. Situaţia este mult mai grea, din cauza crizei de timp şi de spaţiu. Nu mă bucură că echipa este în această situaţie, mă bucur că pot să o ajut. Dacă o să iasă treaba bine şi salvăm echipa, atunci o să fiu foarte, foarte fericit. Contractul este până în vară. Dacă ai rezultate, e clar o vei fi apreciat şi o să prelungesc. A fost o situaţie specială, cu nişte investitori fantomă (n.r. - anul trecut). Eu cu ei nu avem chimie. Nu am mai vorbit după ce s-au întâmplat evenimentele. Nu ştiu ce gânduri au ei, nu mă interesează, pe mine mă interesează echipa. Suporterii trebuie să se aştepte la lucruri bune, echipa să joace, să fie mai performantă, să câştige puncte, pentru că au fost meciuri şi reprize în care echipa a arătat bine. În primul rând, e importantă salvarea echipei, să rămână pe un loc bun. Cireaşa pe tort va fi cupa", a declarat Mulţescu, potrivit televiziunii Digi Sport.

Gheorghe Mulţescu, 69 de ani, a condus formaţia "alb-roşie" în ultimele jocuri din play-out-ul sezonului trecut şi în prima etapă din acest sezon, apoi a fost înlocuit de Cosmin Contra.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE