2020-10-20 00:52

UPDATE. Alți cinci jucători de la FCSB sunt infectați cu CORONAVIRUS, 14 în total. Meciul cu Slovan e în AER

 |  15:45
UPDATE. Alți cinci jucători de la FCSB sunt infectați cu CORONAVIRUS, 14 în total. Meciul cu Slovan e în AER

Un nou jucător de la FCSB a fost testat pozitiv la noul coronavirus, al zecelea din lotul condus acum de secundul Mihai Pintilii. Astfel el nu va fi apt pentru meciul de joi cu Slovan Liberec din Europa League. Conform gsp.ro, este vorba despre atacantul Alexandru Buziuc, în vârstă de 26 de ani, jucător adus în această vară de la Academica Clinceni, cel care nu era în mod normal titular, însă după virusul a psu mulți jucători "la pământ", a ajuns titular de drept.

UPDATE 16.59. Florinel Coman, Marius Briceag, Olimpiu Moruțan și Vali Crețu sunt și ei infectați cu noul coronavirus. În momentul de față FCSB are 14 jucători infectați, iar meciul de joi cu Slovan Liberec din Europa League este în aer!

Luni, Buziuc a început să se simtă rău, după meciul cu FC Argeș. El a prezentat simptome specifice coronavirusului, precum dureri de cap şi febră. Atacantul a decis să se testeze singur, în avans faţă de restul echipei, iar rezultatul l-a primit astăzi: pozitiv. Mai rău este că Buziuc a intrat în contact cu ceilalți jucători care au mai rămas apți, așa că rezultatele testelor efectuate azi de către tot lotul vor fi așteptate mâine cu inima cât un purece.

Săptămâna trecută au fost testaţi pozitiv Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Din rândul oficialilor au contractat virusul Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) şi Marius Popa (antrenor de portari).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE