2024-04-24 16:54

Achitat în dosarul de CORUPȚIE, Platini își scoate pieptul în față: “V-am spus că sunt un tip cinstit”

 |  17:23
Achitat în dosarul de CORUPȚIE, Platini își scoate pieptul în față: “V-am spus că sunt un tip cinstit”

Achitat vineri alături de Sepp Blatter în dosarul de fraudă care a zguduit fotbalul mondial în 2015, Michel Platini susține el a spus tot timpul că este un tip cinstit şi că nu va lăsa să se treacă peste ce i s-a întâmplat.

„Este o zi frumoasă, însă nu pot spune că este una dintre cele mai frumoase din viaţa mea, pentru că este doar confirmarea a ceea ce spun eu de şapte ani. Este bine că în sfârşit adevărul a ieşit la iveală, după atâtea manipulări, minciuni şi nedreptăţi. V-am spus că sunt un tip cinstit. Comisiile FIFA şi TAS nu m-au crezut. Un tribunal adevărat m-a crezut astăzi. Justiţia celor care nu sunt în fotbal mă salvează de justiţia fotbalului, deşi i-am dedicat toată viaţa acestui sport. Asta doare”, a declarat fostul preşedinte UEFA.

Michel Platini a subliniat că a fost victima unui complot şi că a fost tratat ca om care spală bani şi ca falsificator. Întrebat dacă are un mesaj pentru Gianni Infantino, Platini a răspuns acuzator: „Nu voi lăsa nimic să se uite. În Franţa, am depus plângere pentru a şti exact cine a manipulat totul. Nu ştiu dacă voi mai reveni în fotbal. Sunt atât de tânăr, încă am mai mult păr decât Infantino! Mai am mulţi ani înainte. Vom vedea”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE