2024-04-26 01:30

DINAMO. A plecat Stoican, a venit Uhrin! Mesajul fostului antrenor pentru jucători

 |  14:22
DINAMO. A plecat Stoican, a venit Uhrin! Mesajul fostului antrenor pentru jucători

Dinamo a anunţat, miercuri, încheierea pe cale amiabilă a contractului antrenorului Flavius Stoican. El va fi înlocuit de tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr., care a mai pregătit Dinamo de două ori, ultima dată scăpând-o de la retrogradare în sezonul trecut.

"Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican. Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviştilor, o victorie, două remize şi cinci înfrângeri. În numele tuturor dinamoviştilor, îi mulţumim fostului antrenor pentru ataşamentul faţă culorile clubului şi îi transmitem mult succes în carieră", a precizat FC Dinamo, pe Facebook.

“Salut băieți. În primul rând, vă spun sincer că am rămas profund impresionat de atașamentul vostru, de atitudinea voastră și mai ales de unitatea arătată în discuția de astăzi. Asta înseamnă că nu am petrecut chiar degeaba această perioadă împreună și că voi ați înțeles ce înseamnă aceste atribute, aceste valori în viața unui vestiar. Cu aceste sentimente în suflet, cu aceste trăiri, am avut de luat o hotărâre grea în ceea ce privește viitorul colaborării noastre. Din păcate, unica hotărâre rațională pe care o pot lua este să mă opresc aici. Iar când spun asta, fără intenția de a folosi cuvinte mari, mă gândesc sută la sută doar la viitorul vostru și la cariera voastră. Hotărârea mea, vă rog să mă înțelegeți, este irevocabilă! Cu simpatie, dragoste, respect și încredere!”, a fost mesajul pe care Stoican l-a trimis jucătorilor.

Înaintea primului meci din play-out, programat, duminică, în deplasare, cu FC Rapid, echipa "alb-roşie" ocupă locul 8, de baraj, cu nouă puncte, la opt puncte de FC U Craiova, de pe locul 6, ultimul de menţinere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE