2024-04-23 14:05

Vladimir Putin acuză SUA că se implică în afacerile interne ale Rusiei

 |  21:40
Vladimir Putin acuză SUA că se implică în afacerile interne ale Rusiei

Administraţia Vladimir Putin a condamnat, duminică, apelurile Ambasadei SUA din Moscova în favoarea protestelor din Rusia, denunţând "interferenţele" Washingtonului în afacerile interne ale Rusiei, informează agenţia Associated Press.

Peste 3.500 de persoane au fost reţinute, sâmbătă, în cursul protestelor din Rusia faţă de arestarea liderului opoziţiei, Aleksei Navalnîi. În cursul protestelor, Rebecca Ross, purtătorul de cuvânt al Ambasadei americane din Moscova, a transmis următorul mesaj: "Statele Unite susţin drepturile tuturor la proteste paşnice şi libertatea de exprimare. Măsurile luate de autorităţile ruse restricţionează aceste drepturi". De asemenea, Ambasada SUA a difuzat un comunicat al Departamentului de Stat cu un apel de eliberare a lui Aleksei Navalnîi.

Însă Preşedinţia Rusiei a condamnat atitudinea Ambasadei SUA. "Aceste comentarii constituie, în mod indirect, interferenţe în afacerile noastre interne; reprezintă o susţinere directă pentru încălcarea legii în Federaţia Rusă, susţinerea unor acţiuni neautorizate", a reacţionat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE