2024-04-26 01:12

VIDEO Ministrul rus Lavrov a făcut o sală întreagă să RÂDĂ de el, vorbind despre război

 |  21:59
VIDEO Ministrul rus Lavrov a făcut o sală întreagă să RÂDĂ de el, vorbind despre război

Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a făcut o întreagă sală să râdă la reuniunea ministerială G20 din India, când a spus în timpul unei discuții că războiul a fost pornit de Ucraina împotriva Rusiei, conform Business Insider.

În timpul unei discuții cu public, Lavrov a răspuns întrebărilor venite din sală.

„Cum a afectat războiul strategia Rusiei pentru energie și va marca o îndreptare către Asia? Și dacă se va întâmpla asta, unde se situează India?”, a întrebat o persoană.

„Știți, războiul pe care încercăm să-l oprim, care a fost lansat împotriva noastră, folosind poporul ucrainean...”, a răspuns Lavrov, fiind întrerupt de râsetele din public.

„Desigur, a influențat...", a încercat să continue Lavrov, înainte de a fi oprit din nou de râsetele necontenite și de cineva care a strigat „Haide!” din mulțime.

Ministrul rus de Externe a continuat să spună că războiul a influențat politica energetică din Rusia și că „nu s-ar baza pe niciun partener” mai departe.

Rusia a lansat o invazie neprovocată în Ucraina în februarie 2022 și a stârnit cel mai mare conflict militar din Europa de la Al Doilea Război Mondial.

Kremlinul a oferit o serie de justificări pentru invazie, inclusiv afirmația falsă că Ucraina este condusă de neo-naziști.

Sursa: Protv


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-03

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE