2020-10-20 23:26

Un MINISTRU a fost testat pozitiv cu COVID-19

 |  11:58
Un MINISTRU a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministrul francez al Economiei şi Finanţelor, Bruno Le Maire, a anunţat că a fost testat pozitiv cu COVID-19. El a intrat în izolare pentru şapte zile, precizând că nu prezintă niciun simptom şi că îşi exercită în continuare atribuţiile din fața calculatorului, scrie Agerpres.

Politicianul de 51 de ani nu este primul membru al guvernului francez infectat cu coronavirus. Franck Riester, fost ministru al Culturii şi actual ministru al Comerţului Exterior, a fost de asemenea diagnosticat cu coronavirus în martie. Ulterior, într-o perioadă de două săptămâni, au mai fost testaţi pozitiv şi doi secretari de stat de la Tranziţia Ecologică de la acel moment.

Totodată, Guvernul francez a precizat că preşedintele Emmanuel Macron, premierul Jean Castex şi membrii executivului prezenţi miercuri la Consiliul de Miniştri "nu sunt consideraţi contacte ale lui Bruno Le Maire" deoarece au respectat "cu scrupulozitate protocolul sanitar şi în special măsurile de protecţie şi de distanţare şi au purtat mască".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE