2022-01-23 02:23

Trump, AMENINȚAT pe Twitter de liderul suprem iranian: RĂZBUNAREA e inevitabilă!

 |  22:44
Trump, AMENINȚAT pe Twitter de liderul suprem iranian: RĂZBUNAREA e inevitabilă!

Fostul preşedinte american Donald Trump, care a ordonat asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani, este vizat într-un mesaj în care se îndeamnă la răzbunare, postat pe un cont de Twitter al liderului suprem iranian Ali Khamenei, relatează AFP, conform news.ro.

”Răzbunarea este inevitabilă. Asasinul lui Soleimani şi cel care a ordonat crima trebuie să sufere răzbunarea”, se arată în acest mesaj, în persană, publicat cu puţin înainte de miezul nopţii de joi spre vineri pe contul @khamenei_site al ayatollahului Ali Khamenei.

Aceste declaraţii, făcute în trecut de către numărul unu iranian, sunt însoţite de un montaj foto în care apare un Donald Trump jucând golf pe un teren, la malul mării, survolat de o aeronavă în formă triunghiulară, doar a cărei umbră este vizibilă în imagine.

Generalul Qassem Soleimani, arhitectul strategiei influenţei Iranului în regiune, era comandatul Forţei Qods, însărcinată cu operaţiuni externe în cadrul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii islamice.

El a fost asasinat la 3 ianuarie 2020, la Bagdad, într-un atac cu un avion american fără pilot (dronă), din ordinul lui Donald Trump.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE