2024-07-21 19:56

TRAGEDIE. Două trenuri s-au ciocnit frontal în India; 300 de morți și 850 de răniți

 |  13:00
TRAGEDIE. Două trenuri s-au ciocnit frontal în India; 300 de morți și 850 de răniți

O coliziune între trei trenuri a ucis cel puţin 288 de persoane şi a rănit 850 de persoane vineri seara în estul Indiei, iar salvatorii lucrau sâmbătă pentru a-i scoate pe numeroşii pasageri prinşi sub carcasele metalice ale vagoanelor, scrie AFP, preluată de News.ro.

Jurnaliştii AFP prezenţi la faţa locului au văzut vagoane răsturnate, salvatori care lucrau fără oprire pentru a extrage supravieţuitori din epavă şi numeroase cadavre acoperite cu giulgiuri albe care zăceau pe lângă şine la locul tragediei, în apropiere de Balasore, la aproximativ 200 de kilometri de Bhubaneswar, capitala statului Odisha.

Sudhanshu Sarangi, directorul general al serviciului de pompieri din statul Odisha, a declarat pentru AFP că bilanţul victimelor a crescut la 288 de morţi. "Operaţiunile de salvare continuă la faţa locului şi nu se vor încheia decât peste câteva ore", a adăugat el.

Un înalt reprezentant al guvernului regional, Pradeep Jena, a declarat pentru AFP că aproximativ 850 de persoane au fost spitalizate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE