2022-01-16 12:20

Tokyo: un individ A ÎNJUNGHIAT, într-un tren de călători, femei ce "păreau fericite"

 |  10:28
Tokyo: un individ A ÎNJUNGHIAT, într-un tren de călători, femei ce "păreau fericite"

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Tokyo a înjunghiat într-un tren zeci de femei pentru că, potrivit declarațiilor lui, ”păreau fericite”.

Atacul s-a produs într-un tren de navetişti în vestul capitalei japoneze, în jurul orei locale 08.40 seara (11.40 GMT), într-un moment când în trenul cu 10 vagoane se aflau câteva sute de călători.

Zece pasageri – cinci femei şi cinci bărbaţi – au fost răniţi, unul dintre ei, o studentă de circa 20 de ani, suferind răni grave la spate şi la piept.

Suspectul, Yusuke Tsushima, de 36 de ani, a reuşit să fugă, fiind arestat mai târziu la un magazin dintr-un cartier învecinat, după ce i-a mărturisit vânzătorului că el este autorul atacului din tren şi că s-a săturat să fugă.

El a recunoscut atacul, declarând poliţiei că vrea „de şase ani să omoare femei care par fericite”. „Oricine ar fi fost ok”, a adăugat suspectul.

Departamentul de pompieri al orașului a declarat că nouă dintre cei 10 pasageri au fost transportați la spitale din apropiere, în timp ce al zecelea a reușit să plece pe jos. Toți răniții erau conștienți, au precizat reprezentanții departamentului de pompieri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE