2024-04-18 22:57

Tentativă de ASASINAT într-o mare țară africană. Fiica unui ministru a fost ucisă

 |  14:33
Tentativă de ASASINAT într-o mare țară africană. Fiica unui ministru a fost ucisă

Mai multe persoane înarmate au deschis focul asupra unei mașini în care se afla ministrul Muncii și Transporturilor din Uganda, rănindu-l pe fostul comandant de armată și ucigând-o pe fiica lui, dar și pe șoferul autovehiculului, a anunțat un purtător de cuvânt al armatei, citat de publicația The Guardian.

Patru atacatori pe motociclete au tras asupra mașinii care îl transporta pe generalul Katumba Wamala printr-o suburbie a capitalei Kiasasi, a relatat televiziunea locală NBS.

Imaginile care circulă pe rețelele de socializare îl arată pe Wamala după atac, în stare de șoc. El se află lângă mașină, iar hainele lui sunt pătate de sânge. Totodată, circulă imagini cu mașina găurită de gloanțe și cartușe goale aflate pe jos.

Fiica lui Katumba Wamala, care se afla în mașină alături de el, a fost ucisă, a relatat NBS.

În ultimii ani, au existat mai multe asasinate și morți învăluite în mister ale unor oficiali de rang înalt în Uganda, alimentând speculațiile legate de atacatori și motivele lor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-01

In legatura cu acest articol...

Un grup de pescari din Yemen au dat lovitura vieții: Ce au descoperit în stomacul unui cașalot? Valorează 1.5 milioane euro

Consilierul lui Vladimir Putin avertizează: Rusia ar putea reacționa prin forță




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE