2020-11-24 13:28

Țara care ascunde ce se întâmplă de la coronavirus. Lucrurile ascunse DEZVĂLUITE de imaginile din satelit

 |  21:25
Țara care ascunde ce se întâmplă de la coronavirus. Lucrurile ascunse DEZVĂLUITE de imaginile din satelit

Sunt suspectați că ar ascunde adevărata situaţie provocată de epidemia de coronavirus din ţară. Aceasta după apariţia unor imagini din satelit, care arată ceva înfricoșător, de fapt, și bine ascuns. Cine e de vină în toată această poveste? Și cât de mare e amploarea unei asemenea "povești" de groază?

Iranienii sunt cei suspectați, iar imagini din satelit par să confirme faptul că autorităţile încearcă să acopere amploarea epidemiei de coronavirus, potrivit The Guardian. Imaginile din satelit arată că că cimitirele din oraşul Qom se extind extrem de rapid…Imaginile, publicate prima dată de New York Times, arată extinderea unui cimitir din nordul oraşului Qom, fiind făcute deja săpături pe porţiuni mari - https://www.youtube.com/watch?v=fjuWyXzKBIw

The Guardian susţine că aceste imagini par să confirme temerile privind adevărata dimensiune a epidemiei din această ţară, dar şi faptul că guvernul iranian  ar ascunde numărul real al deceselor cauzate de infecţia cu coronavirus.

Mult mai mult decât ce s-a transmis oficial

Pe 24 februarie, un oficial local din Qom a acuzat Ministerul Sănătăţii de la Teheran că minte în legătură cu amploarea epidemiei. La acea dată, oficialul a declarat că, deşi Guvernul anunţase în mod oficial doar 12 decese provocate de coronavirus, în realitate numărul acestora ar fi depăşit 50. Amir Afkhami, autorul unei lucrări legate de epidemia de holeră din Iran şi profesor asociat la Universitatea George Washington, a declarat că extinderea cimitirelor şi gropile comune surprinse de imaginile din satelit arată că mortalitatea este mult mai mare decât cea declarată oficial şi că situaţia ar fi muşamalizată de către regimul de la Teheran.

Decedați din alte cauze…

„Nu mă surprinde faptul că încearcă să facă gropi comune şi să ascundă amploarea situaţiei cauzate de această boală”, a declarat Afkhami.

Iranul este una dintre ţările cele mai afectate de epidemia de coronavirus. Autorități locale și medici din Iran au confirmat pentru echipa Les Observateurs a postului francez France24 că numărul victimelor este mult mai mare decât cel raportat oficial, iar administratorii spitalelor au dat instrucțiuni ca pacienții declarați morți să fie înregistrați ca decedați din alte cauze, cum ar fi pneumonie, și nu din cauza virusului.

Foto: New York Times


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE