2024-07-25 15:53

Starea de sănătate a lui Kim Jong Un se înrăutățește. Ce spune un raport al Serviciilor Secrete Sud-Coreene

 |  10:18
Starea de sănătate a lui Kim Jong Un se înrăutățește. Ce spune un raport al Serviciilor Secrete Sud-Coreene

Un nou raport susține că liderul nord-coreean Kim Jong-un suferă de insomnie și, de asemenea, bea și fumează mult.

The Korea Herald notează că informația provine de la agenția de spionaj a Coreei de Sud.

Un purtător de cuvânt al Comisiei parlamentare de informații, a declarat miercuri reporterilor că Serviciul Național de Informații crede că Kim "s-ar putea să se confrunte cu o tulburare gravă de somn și să se angajeze într-un consum excesiv de alcool și tutun".

Bloomberg relatează că parlamentarii sud-coreeni au fost informați că autoritățile nord-coreene colectează "intens" informații medicale de peste hotare pentru oficialii de rang înalt care suferă de insomnie, inclusiv detalii despre medicamentele folosite pentru a o trata.

Kim ar avea, de asemenea, semne în jurul încheieturii mâinii și pe braț care par a fi cicatrici de la scărpinat, li s-a spus legislatorilor. Se crede că cicatricile sunt rezultatul unei afecțiuni a pielii cauzate de stres și de o reacție alergică.

După ședința de informare, un deputat a declarat reporterilor că Coreea de Nord a importat recent o cantitate mare de țigări Marlboro și Dunhill, precum și gustări de lux servite în mod tradițional cu alcool, a relatat Straits Times.

În 2016, agenția de spionaj le-a spus legislatorilor că Kim suferă de insomnie, a relatat The Guardian. Informarea cu ușile închise a inclus, de asemenea, detalii despre faptul că acesta se îndoapă cu mâncare și băutură.

Coreea de Nord a eșuat miercuri în prima sa tentativă de a plasa în spațiu un satelit de spionaj. Nu a fost clar dacă Kim a participat la lansare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE